Complete Foto -Theorie + Korte Wandel-Workshop 
op een Zaterdag Middag in Maastricht 

mail-bijlage med hr

Exclusief voor alle gebruikers van een Digitale Spiegel Reflex Camera of een Systeemcamera met instelmogelijkheden zoals:  P . S . A . M of  P . TV . AV . M 

Wil jij eindelijk ook eens weten hoe jouw camera werkt en waar al die knoppen voor zijn ? Meld je dan aan voor een van onze populaire foto-wandel-workshops.

Kies een datum die je past en meld je aan klik op "reserveer mijn plek" je krijgt vervolgens een reservering factuur of misschien heb je wel een Cadeaubon of Voucher voor de Workshop ? En wij reserveren gelijk een plek voor jou op deze workshop waarbij het aantal plekken beperkt is tot 6/7 deelnemers.

pexels-photo-243757


De volgende  
Foto-Workshop 
in Maastricht
is op zat. 13 Juli 2019 

 Lesprogramma tussen 13:30 en 16:30 uur

De workshop begint met het juist instellen van jouw camera, de uitleg van de belangrijkste knoppen op de camera en natuurlijk de Basis voor beter Fotograferen.

Dit doen we in onze Studio aan de Maasboulevard, vervolgens gaan we (als het niet regent) wandelend langs de Maas het zojuist geleerde in praktijk brengen...

ADFM7351

Onderweg kun je het net geleerde in de praktijk brengen en al je vragen stellen over de diverse te fotograferen onderwerpen, zoals landschapsfoto’s, snel bewegende onderwerpen en leren welke Auto-Focus gebruiken en wanneer enz.

Je leert werken met de P stand de mogelijkheden van de S of TV Stand en met scherpte-diepte in de A of AV stand, stel al je vragen over de specifieke mogelijkheden van jouw eigen camera.

Natuurlijk leer je ook werken met de flitser van jouw camera. Ik laat je o.a. zien wat deze allemaal kan en wanneer deze beter wel of niet te gebruiken, je leert ook de verschillende licht-meet-methodes gebruiken en nog veel meer over jouw camera.

De Workshop eindigt rond 16:30 uur weer op dezelfde plek waar hij begon, Als je bij ons wil parkeren, meld je dan vooraf aan dan reserveer ik een plek voor je. 

De kosten hiervoor zijn € 5,- voor de hele middag. (aangeven bij reservering)

Sony-a7-III-View-with-Lens

* Inclusief een handout met alle behandelde onderwerpen om thuis nog eens na te lezen en/of bij je camera te bewaren.

Reserveer jouw plek voor de volgende Workshop.

Deze is op Zaterdag  13 Juli 

Reserveer voor 6 Juli 2019 en betaal niet € 99,- p.p. 

Maar € 85,- p.p. 

Vraag of geef deze Workshop als Cadeau,
de Cadeaubon maken wij gratis voor je.

Ook als er een actie is, krijg je de CadeauBon
tegen dit tarief en blijft deze 12 maanden geldig.

Stuur een e-Mail met de naam van de ontvanger en de gever(s) en wij maken binnen 24 uur een Cadeaubon op Naam, betalen kan veilig met iDeal.

Voor al onze lessen geldt: Vooraf Betalen.
Wij sturen voor geen facturen achteraf, dit geldt voor al onze Workshops.

Factuur nodig, + € 5,- factuurkosten, betaal anders via TIKKIE dat is gratis.

fotocursusfoto

Na je reservering krijg je een reserveringsfactuur om jouw workshop bijdrage te voldoen, de kosten zijn € 99,- of indien er een actie loopt, het dan geldende tarief.

Betalen kun je eventueel makkelijk en veilig via iDeal, in je factuur zit een betaal-link, maak gebruik van deze link en wij zien je betaling direct en reserveren jouw plaat
s.

Workshops worden al sinds 2008 gegeven door Ad Utens Fotografie | ADFoto’s 

Alle Workshops kunnen vervallen voor fotowerk, een cadeaubon, Voucher of reeds betaalde workshop blijft geldig indien de workshop is vervallen.

De 
Workshops gaan definitief door bij minimaal 4 deelnemers (max. 8 deelnemers)

© www.fotoschoolmaastricht.nl   |  Studio aan de Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht | 043-3621352  |  06 54625590  |  Ad Utens | www.adfotos.nl