Complete Foto-Wandel-Workshop incl. Lunch
op een Zaterdag Middag in Maastricht 

mail-bijlage med hr

Exclusief voor alle gebruikers van een Digitale Spiegel Reflex Camera of een Systeemcamera met instelmogelijkhden zoals:  P . S . A . M of  P . TV . AV . M 

Wil jij eindelijk ook eens weten hoe jouw camera werkt en waar al die knoppen voor zijn ? meld je dan aan voor een van onze populaire foto-wandel-workshops, kies hiernaast een datum die je past en meld je aan met dit Formulier, je krijgt vervolgens een reservering factuur of misschien heb je wel een Cadeaubon of Voucher voor de Workshop ? (laat het even weten en wij reserveren gelijk een plek voor jou op deze workshop waarbij het aantal plekken beperkt is tot 6 deelnemers)

curt-schaller-photo-of-M240-640w


in de Lente en in de Herfst zijn er weer
Foto-Wandelworkshops 
in het Mooie Maastricht

 Lesprogramma tussen 12:15 en 16:15 uur.

Wij starten met een stukje * theorie, vervolgens een gezamelijke lunch op de startplaats van onze fotowandeling. Het mooie Restaurant van Cinema Lumiere aan het Basin te Maastricht. 

De workshop begint met het juist in stellen van jouw camera, de uitleg van de belangrijkste knoppen op de camera, Na de Lunch gaan we via het Bassin wandelend langs de Maas, richting Centrum van Maastricht en lopen langs enkele mooie foto uitdagingen.

ADFM7351

Onderweg kun je het geleerde in de praktijk brengen en al je vragen stellen over de diverse te fotograferen onderwerpen, zoals landschaps foto’s, snel bewegende onderwerpen en leren welke Auto-Focus gebruiken en wanneer en nog veel meer.

Je leert werken met de P stand de mogelijkheden van de S of TV Stand en leer werken met scherpte-diepte in de A of AV stand, stel al je vragen over de specifike mogelijkheden van jouw eigen camera.

Natuurlijk leer je ook werken met de flitser van jouw camera, ik laat je o.a. zien wat deze allemaal kan en wanneer deze beter wel of niet te gebruiken, je leert ook de de verschillende licht-meet-methodes gebruiken en nog veel meer over jouw camera.

De Wandel-Workshop eindigt rond 16:15 uur weer op dezelfde plek waar hij begon, Als je bij ons wil parkeren, meld je dan vooraf aan dan reserveer ik een plek voor je, kosten zijn € 5,- voor de hele middag. [ App mij ff als je dat wil ]

Rainbow-Camera-shoulder-neck-strap-for-MILC-DSLR-EVIL-Canon-Nikon-Sony-Pentax

* Inclusief een 6 pag. handout met alle behandelde onderwerpen om thuis nog eens na te lezen of bij je camera te bewaren.

Reserveer jouw plek voor de volgende Workshop.

Deze is op Zaterdag 14 okt. 2017

Reserveer voor 1 okt. en betaal niet € 109,- p.p. 

Early Bird Special € 89,- p.p  of € 170,- p.2.p.

Of vraag deze Workshop als Cadeau, de bon maken wij gratis voor je.
Stuur dan een e-Mail met de naam van de
ontvanger en de gever(s) en wij maken binnen 24 uur een Cadeaubon op Naam, betalen kan veilig met iDeal.

fotocursusfoto

Na je reservering krijg je een reservering factuur om jouw workshop bijdrage te voldoen, de kosten zijn € 109,- of indien er een actie loopt, het dan geldende tarief. Betalen kun je makkelijk en veilig via iDeal, in je factuur zit een betaal-link, maak gebruik van deze link en wij zien je betaling direct en reserveren jouw plaats.

Alle workshops worden sinds 2008 gegeven door fotograaf Ad Utens | ADFotos.nl

© www.fotoschoolmaastricht.nl   |  Studio aan de Maasboulevard 1 6211 JW Maastricht | 043-3621352  |  06 54625590  |  Ad Utens | www.adfotos.nl